måndag 30 januari 2012

Det nalkas flytt.

Nu sitter jag här mellan kurslitteratur, flyttlådor och vita väggar. Imorgon ska vi skriva på, få nycklar och bara njuta av känslan EGET, även om det kommer dröja ett tag innan allt kommer hamna på plats och så. Men det där med att sova på madrass i nya lägenheten första nätterna det tycker jag att hör till. Jag minns så otroligt väl när mamma och pappa just separerat och mamma låste upp lägenheten i Kyrkhult då jag och mina syskon skulle få se. De första nätterna spenderade vi hela familjen på varsin madrass i vardagsrummet. Den tiden var mysig, den tiden var kärlek. Den tiden säger hur det faktiskt ska vara att flytta..

För den som inte är fullt uppdaterad om mitt liv så har jag och min älskade sambo investerat i en tvåa på nästan 60kvm mitt i Göteborg, en magiskt fin lägenhet med brasa, rymdraket till dusch, golvvärme och grejer. Det är ett lyx som väntar imorgon och jag kan knappt hejda mig.

Jag vet inte vad det är men mitt i denna längtan efter att få låsa upp dörren, i sittande med svettiga träningskläder denna måndag klockan 22 så kommer jag och tänka på min första säsong i Idre. Skidlärarvintern, vintern då jag träffade min Mats. Vintern då jag fyllde 20 och säsongen jag fick dela med min Elin! jag ger er lite bilder så kanske någon kan njuta av nostalgin lika mycket som jag...


jag kommer upp och blir skidlärare för dessa prinsar och prinsessor

jag lär känna världens finaste vän elin!


Mats ser så liten ut, men vi började träffas.


Kusinerna kom på besök över jul!


Jag skrev några artiklar och hamnade själv i SLAOs tidning med mina grodor!

jag och mats har vår "picknick" - vår första egen tid, typ dejt! ;)

det var nyår!

det var kärlek, det är kärlek, det kommer alltid att vara kärlek.

fem blonda brudar i en bil!

Vi jobbar för P6/5

Vi åker på skidlärar- SM

Jag fyller 20, det firar vi med ut&in - bak &fram

Vi jobbar för baccardi

Vi kör jäger!

Elin & Anna med dreamteamgänget!

Vi har ostfesten!

de är snyggast på fjället vintern 08/09

Vi rockar afterski!

Vi njuter!


Jag åker rallibussen med skåneligan tillbaka mot söder!

Ojojoj det var en fin säsong. Outbytlig och oförglömlig. Många minnen är något av de finaste jag har. Tack till alla er, (så här 3 år i efterhand) som var med och gjorde det till vad det blev. Den säsongen förändrade ju faktiskt mycket i mitt liv... Och det vill jag minnas för resten av livet!

* * *

Tillbaka till verkligheten, imorgon klockan 10 ska vi vara på plats på fastighetsbyrån, nu ska jag sjunka ner i kurslitteratur i väntan på att tvillingarna Hedlund ska klampa innanför dörren rikare än på länge. Mats & Mange hänger på CasinoCosmopol ikväll!

Inga kommentarer: