fredag 9 januari 2009

en vecka har passerat

Friday night - party night!

Veckans skidskola är slut och helgen gör intåg. När jag fick jobbet som skidlärare sa folk att det blir fester dygnen runt och på dagarna glassande i backen. Jo det ligger något i det, som skidlärare testar vi på livet! När vi går in gratis på utestället och har alkoholen i baren i stort sett gratis är det lätt att bara glida ut. Levern får kämpa de här månderna den saken är klar.

Det är inte snyggt att vara bakis när man har ansvar för massa kids i backen. det går inte. Det är då det är så skönt att tillhöra skaran som aldrig känner av bakfyllans anslag. Bara vi sköter det snyggt och kan leva upp det det gästerna betalar. - det blir en och annan utgång på veckodagarna också.

Som säsongsarbetare kan det vara lördag hela veckan och när det sen väl är lördag är det bytardag på fjället och då är Utsikten så gott som tom, med undantag för en och annan personal som vill liva upp helgen! DET ÄR NICE. Jag har egentligen inte så mycket att säga mer än att sjukdomen som kicklades i min kropp har övergått till en frisk kropp igen. Det är gott och när afterskin tog slut började vi tagga upp för partyt ikväll. Vi får hoppas att det blir bra.

Säsongs-arbetar-livet - det är fint det! Låt livet styra oss!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Kalle!!! Ooh det låter som att du har det alldeles fantastisk kul i idre. Hur är allt med dig? så fort detta halvåret har gått nu sen studenten, kan knappt fatta det än, otroligt!

ha det så bra, kram Daniella