lördag 10 januari 2009

Det är nice

Det råkade bli ganska hårt igår kväll, men vi skulle ju vara nyktra Elin - Vad hände? Det blev i vilket fall inte så och när klockan ringde imorse njöt både jag och min kära sambo över att vi kunde ligga kvar ett tag till. Någon vaknade ju nämligen inte av att klockan ringde och att telefonen ringde ett antal gånger... :) Hur som helst på schemat stod en efterlängtad utflykt till Mora för att där inhandla de nödvändiga ting som vi tjejer behöver för att livet ska kännas roligt att leva.

Tanken var att vi skulle fara vid 8 men istället gick en timme för mycket och när klockan var nio satt vi alla i bilen. Den ena bakfullare och fullare än den andra. (Mia som körde var självklart utan promille i blodet) jag vill inte veta hur luften i bilen luktade men kul var det. Väl i Mora srang vi igenom affärerna innan matsuget växte sig så stort att vi hela enkelt inte klarade oss utan fett från Sibylla. när denna extremt duktiga personal väl lyckats leverera rätt rätt :) Det är ju ett kapitell i sig.

Sally min kära Orsa-bo kom förbi också, vilken höjdare! Det är så underbart med den tjejen för det kvittar om vi inte träffat varandra sen jättelänge så är det alltid samma vänskap som finns där :) En vän för livet den saken är klar.

Det roligaste som hände denna dag var utan tvivel när vi ska gå tillbaka till bilen och inser vilken maxat bra parkering vår kära chaffis åstadkommit. Till vår fulla förvåning står bilen i mitten av parkeringen och runt i alla vinklar står andra bilar. Det var bara till att kämpa på att styra ut en inparkerad bil utan servostyrning. Mia Mia Mia - det var lite lätt riskabelt att du lämnade nycklarna i bilen hela dagen dessutom! Men här litar vi på våra medmänniskor, det är härligt!

Hem kom vi också :) Och det med ganska mycket av det vi bestämt oss för att inhandla. Mora var en mycket nice stad kan jag tycka, dit far vi igen brudar!

Inga kommentarer: