tisdag 21 oktober 2008

less

Jag har dålig fantasi just nu. Det känns inte som att någon av er bryr er om mina inlägg i vilket fall. Därför händer det inte mycket här just nu.

Eller har jag fel? Är du intresserad av min blogg och det jag skriver?
KOMMENTERA så jag vet!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Anna Jag läser nästan varje dag. Jag vet att det är flera som är och kollar ofta men vi är kanbske lite blyga:-)) Vi vill att du fortsätter men har förståelse för att det kan bli vissa dagar med sämre fantasi.

Anonym sa...

Även jag min Brutus!

Jag läser dina inlägg nästan varje dag men är tyvärr precis som Pelle lite kass på att kommentera. Doch förgyller dina spaningar min dag många gånger (utom när du skriver om fotboll förstås;) )

Glöm inte att "Less is MORE"

annaS sa...

Klart jag är intresserad av vad du skiriver! Jag kollar varje dag! Vill hålla koll på dig ju :)

Anonym sa...

Behöver jag säja att jag kikar in flera gånger om dagen? Fortsätt skriv, även om det inte aaltid känns som om det hänt något spännande! Och fortsätt att kommentera bloggen alla! Man behöver det för att orka skriva ibland.

Gunnard sa...

Anna, du har en trogen läsekrets!Jag är en av dom trogna!

Anonym sa...

vännen vännen. jag är intresserad juh! vill veta allt vad som händer och allt kring dig :)Jätte trist att du redan ska flytta i från luleå..
det är sällan folk kommenterar i blogginlägg. varför har ja inte funnit nå svar än själv på..? :P..
kraaam

Anonym sa...

Hej Anna!

Jag är en av dina trogna läsare, som har hittat hit från Camillas sida. Jag gillar att läsa om dina tankar, funderingar och äventyr :)

Fortsätt skriva...även om inte varje dag är händelserik, men så är det för oss alla..

Hej från Malin