onsdag 1 december 2010

har ar flaggan ljusbla och vit.

Vi har satt vara fotter i det nionde landet pa var resa nu. Dags att saga -Hej viva Argentina!

Vi packade ihop och kramade hejda till ganget pa Princesa insolente i Chile igar och tog en buss till Argentina. En ganska spannande resa delt for att vi for forsta gangen i sydamerika korsade granserna via buss och fick genomga en passkontroll och bussen blev kollad. Det gick bra aven om personalen och och vi hade lite svart att prata med varandra da deras sprak ar 100% bara spanska och vart ar 100% inte spanska!!! Vi har fler sanna komunikationsproblem att vanta sa det ar bara for oss att vanja oss....

Vi tog sen en taxi till Mendoza inn dar vi bokat forst och framst tva natter. Tog en langsam promenad pa mysiga gator just utanfor dar vi bor, en jattelaaaaangsam pga att jag har ont... (jag har bestamt mig for att ge antibiotikan nagra dagar till att verka annars blir det sjukhuset) Val tillbaka dar vi bor blev vi bjudna pa grillad kyckling - helt underbart med gratis mat!

Mats stannade uppe till tva tiden medan jag forsokte sova bort smartan fran langesen...
kan beratta att vi nog kommer vanda dygnet nar vi ar i argentina, har ater man middag tidigast tio pa kvallen och gar man ut gor man aldrig det fore halv ett i alla fall.

nu ska vi ut i den extrema varmen och kanna hur livet i mendoza ar den forsta december!

Inga kommentarer: