torsdag 23 september 2010

Den arga Turisten! Ett gastspel av Mats

Anna sitter aven bredvid och hjalper till!

Nu ar det dags att klicka lite pa omvarlden for jag undrar hur fan 20miljoner manniskor bara kan ga omkring och le hela tiden.. Dessa Balineser med sina katfcvhjo mmasdghi bgksd som bara rinner ur deras munnar.. Var en vanlig skal och var lite arg for en gangs skull min sma favorit Balineser!
Nar ska de fatta att jag inte tycker det ar kul nar man for tre tusende gangen pa samma dag blir fragad om Transport Transport! Sprang alla motorcyklar, slang dem pa en grill och at upp dem!
Nar man sedan tryckt ner den javla mopeden i Magen kan man ju fa en mag massage av alla Tanter mellan aldern -27 och 94 som gar runt och sager massage massage.. Inte nog med det sa erbjuder de ibland nagot sa konstigt som Happy Ending. Jag har ingen Aning om vad detta kan innebara om nagon vet far ni garna medela oss!
Idag har vi varit och titta pa surf platserna har pa Bali och de var sa sma vagor att jag tycke inte det var nagon Ide att surfa! Vagorna var ju bara 10M hoga pa sina stallen.,, Vi riktiga turister ger oss inte ut i vattnet for vagorna ar 20M hoga.
Efter vi varit och Tittat pa Vagorna akte vi och halsade pa mina nya basta vanner! Aporna vid Aptemplet. En sadan vill jag vara.. Det enda de gor hela dagarna ar att sno saker av turister och blir matade av dem samtidigt. De tittar damer under kjolen och visar tanderna och skrammer folk nar de inte far tillrackligt med mat! Det ar nice. . Fraga min Anna hon hade en Apa pa hugget som ville ata upp henne.

Kvallen avslutades ju Jatte bra! Nej det gjorde den fan inte! Vi at faktiskt varldens samsta middag till varldens mest over reklamerade priser. Men Jag ar inte Bitter.

Skamt och Sido.. Jag ALSKAR att resa jorden runt!

Peaco out / Den forbannade javeln och ap armen

Inga kommentarer: