söndag 2 november 2008

vi närmar oss söder

Mina kära vänner i norr påstår ju att Stockholm är söder så egentligen kan vi väl säga att vi är i söder nu. Vi har med andra ord passerat landets huvudstad och då också lämnat AnKa som ska på nya uppdrag. :)

Vägen till Stockholm har gått jättebra, Pihx-pojken har inte gnällt en enda gång. Åt gjorde vi i Ö-vik och pappa och faster har hållt oss alla fem på vägen. Utanför fönstret har vi också fått se en del snö och gissa om jag längtar till de vita backarna :)

Anna och Jeppe med den lilla kissen har suttit och myst i baksätet väldigt glada att få vara på samma plats :)

Så där var den rapporten som jag förövrigt anser blir ett av mina tråkigaste inlägg. Men nu vet ni. Nästa mål är en restaurang innan vi ska till Växjö och det kära internatet. Vi kommer vi kommer. Ses snart alla söder-bor jag längtar efter er!

En extra stor och varm kram skickar vi till Sävast och Camilla&Åke.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, jag har nått mitt delmål. Har just checkat in på hotellet i Stockholm och är ganska nöjd med bilåkning just nu. Men jag tycker det har gått sk*tbra(man får inte säja sk*t...) och hoppas bara att det fortsätter på samma sätt hela vägen hem. Pihx har bevisat att han är en totalt genommysig norrlänning...Han o Jeppe sov lika gosigt i baksätet hela vägen..
Jag vill falla in i hälsningen och tacket till Camilla och Åke! Tack för enorm gästfrihet, jag återkommer...